Procura

СИРНИЙ СУП З ГРИБАМИ

СИРНИЙ СУП З ГРИБАМИ

СИРНИЙ СУП З ГРИБАМИ

Пропонуємо вам рецепт сирного супу «Käsesuppe» з м’ясним фаршем і печерицями. Він дуже популярний в Німеччині. У класичному варіанті цієї страви немає картоплі, яку дуже любимо додавати в супи ми, але тим не менше вона дуже смачна.

Спробуйте самі!

ІНГРЕДІЄНТИ:

Вода – 3,5 л

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Фарш м’ясний – 400-500 г

Цибуля порей – 1 шт.

Сир плавлений – 2 упаковки (400 г)

Гриби печериці – 200 г

Олія – ​​для смаження

Сіль – 0,5 ст.л.

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Сир беремо один вершковий, інший зі спеціями. Але якщо такого немає, то беремо два вершкових.
  2. Цибулю ріжемо на кубики і обсмажуємо. Додаємо нарізану кільцями цибулю порей. Тушкуємо все разом близько 3-5 хвилин.
  3. Обсмажуємо м’ясний фарш на невеликій кількості рослинної олії.
  4. З маринованих грибів злити воду і обсмажити на сковороді. Можна також використовувати свіжі шампіньйони.
  5. Нагріваємо воду в каструлі до кипіння. Додаємо обсмажену цибулю, фарш і гриби. Варимо хвилин 5.
  6. Додаємо частинами плавлений сир, розмішуємо і солимо. Варимо ще хвилин 5-10.
  7. Німецький сирний суп розливаємо по тарілках і насолоджуємося!

СМАЧНОГО!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЦЕЛЛЕ – МІСТО ФАХВЕРКОВИХ БУДИНКІВ

ОПІКУНЦІ: 9 ПРАВИЛ СПІЛКУВАННЯ З ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ

СМЕРТЬ ПІДОПІЧНОГО: ЩО РОБИТИ І ЯК РЕАГУВАТИ

 

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В ЄВРОПІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.