Procura

ШНЕЛЬКЛОПС

ШНЕЛЬКЛОПС

ШНЕЛЬКЛОПС

Шнельклопс (в перекладі з німецької – “швидка відбивна”) – це ніжні шматочки м’яса в сметанному соусі. Прекрасна страва для сімейного обіду або вечері.

ІНГРАДІЄНТИ:

М’ясо – 500 г

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Сметана – 100 мл

Вершки – 50 мл

Борошно пшеничне – 3 столові ложки

Зелень петрушки – за смаком

Олія ​​для обсмажування

Сіль за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

ПРИГОТУВАННЯ.

  1. М’ясо вимити, обсушити паперовими рушниками і розрізати на порційні шматочки.

2. Кожен шматочок м’яса відбити, посолити і поперчити.

3. Кожну відбивну запанірувати в борошні.

4. У сковороді розігріти олію, викласти м’ясо в сковороду.

5. Обсмажити кожен шматочок м’яса спочатку з одного, потім з іншого боку до золотистої скоринки.

6. Обсмажене м’ясо перекласти на тарілку і накрити.

7. Цибулю почистити, нарізати кубиками.

8. Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.

9. У сковороду до цибулі викласти обсмажені відбивні.

10. Влити трохи гарячої води, щоб м’ясо було покрито. Довести до кипіння і тушкувати м’ясо з цибулею на повільному вогні 30 хвилин.

11. Додати дрібно нарізану петрушку.

12. Сметану розвести вершками або просто водою.

13. Влити сметану в сковороду до м’яса з цибулею, акуратно перемішати.

Спробувати соус на смак, якщо потрібно – приправити сіллю й перцем. Готувати відбивні в сметанному соусі на слабкому вогні ще 20-30 хвилин, до м’якості м’яса.

Шнельклопс готовий. М’ясні відбивні в сметанному соусі можна подати з будь-яким гарніром, наприклад з картопляним пюре або макаронами.

СМАЧНОГО!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В НІМЕЧЧИНІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.