Procura

Опікунка на кухні: на що нарікають німці

Опікунка на кухні: на що нарікають німці

Опікунка на кухні: на що нарікають німці

 ЧОМУ НІМЦІ ІНКОЛИ НАРІКАЮТЬ НА ЇЖУ, ПРИГОТОВЛЕНУ ОПІКУНКАМИ

Наші колеги з німецького офісу систематично відвідують родини, в яких працюють опікунки, цікавляться, чи задовільняють їх умови роботи. Мають бесіди також і з німецькими сім’ями. Так от, останні інколи зазначають, що їжа, яку готують українки, дещо прісна.

Як таке може бути? – здивуєтеся ви. Адже українські жінки – знані кухарки. Завжди смачно приготовлений український борщ, засмажені котлетки, пухкенькі варенички. Все красиве, смачне, свіженьке! Однак не для німців!

Особливо для тих, хто вже давно перетнув 70-річний рубіж. А все тому, що в них інша кулінарна культура, де немає місця, скажімо,  нашій корисній гречаній каші.

Крім того, німці люблять їжу, в міру приправлену спеціями. Вони кажуть, що опікунки з України при приготуванні страв використовують дуже обмежений спектр прянощів: в основному це  чорний перець, лаврове листя, кріп та часник. В той час як у Німеччині ДУЖЕ полюбляють і кмин та гірчицю, імбир і каррі, майоран та корицю.

Тож не забувайте про це, йдучи на кухню. Пам’ятайте, що Ваше завдання як опікунки – не тільки забезпечити комфортне життя підопічних, а й підлаштуватися під їхні кулінарні вподобання, а не привчати їх до страв української кухні. 

Смачних Вам наїдків!

Ваш координатор Марина.

 

Про застосування  спецій в німецькій кухні читайте за цим посиланням https://procura.com.ua/najpopuliarnishi-spetsii-nimetskoi-kukhni/.

 

#cиделки #опекунка #работавГермании #работавЕвропе#доглядзапристарілими #уходзапрестарелыми #роботавНімеччині

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В НІМЕЧЧИНІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.