Procura

ОМЛЕТ В БАВАРСЬКОМУ СТИЛІ

ОМЛЕТ В БАВАРСЬКОМУ СТИЛІ

ОМЛЕТ В БАВАРСЬКОМУ СТИЛІ

ОПІКУНКА НА КУХНІ

Ситний і смачний омлет з німецьким акцентом. Копчена шинка в омлеті підкреслює баварський характер страви.

ІНГРЕДІЄНТИ

2 яйця
2 ст.л. молока
Щіпка солі
Чорний мелений перець до смаку
Рослинна олія для смаження
1/4 пучка цибулі-різанець, дрібно порізати
1/2 кружечка сиру камамбер, порізати кубиками
3 смужки Шварцвальдської шинки (або інший сирокопченої шинки), порізати тонкими смужками.

ПРИГОТУВАННЯ

1) Яйця, сіль, перець і молоко гарненько збити за допомогою виделки.
2) У невеликій сковорідці розігріти олію, влити яєчну масу, нахиляючи сковорідку в різні боки, щоб маса якнайкраще розподілилася. Смажити на середньому вогні.
3) Як тільки маса схопиться, викласти посередині шматочки сиру і смужки шинки і загорнути боки омлету всередину.
Смажити ще 1 хвилину і зняти з вогню.
4) Перекласти омлет на сервірувальну тарілку. Посипати цибулею різанцем.

СМАЧНОГО!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ВІКОВІ ЗМІНИ: ВСТАВАТИ ШВИДКО НЕБЕЗПЕЧНО

ЗАМОК МОРІЦБУРГ

НІМЕЦЬКИЙ ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ (APFELKUCHEN MIT MANDELN)

#cиделка #опекунка #доглядальниця #роботавНімеччині #работавГермании #уходзапрестарелыми #опека #работавЕвропе

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В НІМЕЧЧИНІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.