Procura

Німецька кухня для опікунок : Rhabarberkuchen

Німецька кухня для опікунок : Rhabarberkuchen

Німецька кухня для опікунок : Rhabarberkuchen

Традиційний  весняний пиріг з ревенем , який обожнюють всі покоління німців.  Ніжній та виточенний  смак з присмаком весни та свіжості , що витає в повітрі.  Спробуйте – ви будете в захваті !

Подаємо рецепт двома мовами і пропонуємо вам вчити німецьку зі смаком 🙂  А   відеоурок  допоможе вам стати справжніми профі на німецькій кухні .


Rhabarberkuchen mit Vanillecreme und Streusel

Zutaten

Für den Teig:

100 g

Butter

80 g

Zucker

1 Pkt.

Vanillezucker

2

Ei(er)

75 g

Schmand

180 g

Mehl

1 TL

Backpulver, gehäuft

Für die Creme:

1 Pkt.

Puddingpulver, Vanille

40 g

Zucker

375 ml

Milch

125 g

Schmand

Für den Belag:

800 g

Rhabarber, geschält gewogen

Für die Streusel:

200 g

Mehl

100 g

Zucker

1 Pkt.

Vanillezucker

150 g

Butter, kalte

REZEPT auf deutsch 

Den Rhabarber schälen, in kleine Stücke schneiden und zuckern. Etwa eine halbe Stunde ziehen lassen. Danach in einem Sieb gut abtropfen lassen.
In der Zwischenzeit aus den Zutaten für den Teig einen Rührteig herstellen und in eine gefettete Springform (28 cm Durchmesser) füllen. Bei 180° im vorgeheizten Backofen ca. 15 Minuten vorbacken.
Für die Streusel Mehl, Zucker, Vanillezucker und Zimt mit der Butter zu einer krümeligen Masse verkneten.
Den Pudding mit dem Zucker und der Milch kochen und unter ständigem Rühren etwas abkühlen lassen. Den Schmand unterrühren und auf dem Kuchenboden verteilen. Darüber die Rhabarberstücke verteilen und die Streusel darüber streuen. Den Kuchen bei 180° ca. 30 – 35 Minuten fertig backen lassen.
In der Form auskühlen lassen und mit Puderzucker bestreuen.

ПИРІГ З РЕВЕНЕМ , ВАНІЛЬНИМ ПУДИНГОМ ТА ШТРОЙЗЕЛЕМ 

Необхідні продукти :

Для тіста :

100 g

Масло

80 g

Цукор

1 пакетик

Ваніль

2

Яйця

75 g

Сметани

180 g

Мука

1 ч.л.

Розпушувач тіста

Для крему :

1 уп.

Ванільного пудингу

40 g

Цукор

375 ml

Молоко

125 g

Сметана

Для начинки :

800 g

 Ревінь

Для присипки :

200 g

Мука

100 g

Цукор

1 уп.

Ваніль

150 g

Масло охолоджене

  
  

РЕЦЕПТ українською 

Ревень потрібно почистити , нарізати невеличкими шматочками  и посипати цукром і  залишити на півгодини .В цей час приготувати тісто. Масло, цукор та  ваніль змішати разом , поступово перемішуючи додавати яйця.  Потім ввести  сметану, муку , розпушувач  та замістити тісто . Розподілити  тісто у формі попередньо змащенім маслом . Поставити основу  на 15 хвилин в духовку випікатись при 180°.

  Для штрейзеля ( присипки) змішати муку та холодне масло , додати ваніль, цукор  та корицю за смаком . Все перемішати вручну.  

В окремій посуді поєднати цукор,  заготовку для ванільного пудингу та молоко і добре перемішати.  Молоко, що лишилось закип’ятити , постійно помішуючи дати трохи охолонути і потім влити туди пудингову суміш.  Коли вихолоне , додати  туди сметани і розподілити  рівномірно на вже готовій основі з пісочного тіста  . Зверху виклати шматочки ревеню і присипати штройзелем .Знову відправити в духовку на 30-35 хвилин при  180. Готовий пиріг  прикрасити цукровою пудрою .

Залишити коментар

*Ваш e-mail не буде публікуватися на сайті

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В НІМЕЧЧИНІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.