Procura

МЕКЛЕНБУРЗЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ РУЛЕТ ЗІ ШКВАРКАМИ

МЕКЛЕНБУРЗЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ РУЛЕТ ЗІ ШКВАРКАМИ

МЕКЛЕНБУРЗЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ РУЛЕТ ЗІ ШКВАРКАМИ

Дуже смачний, ніжний картопляний рулет, рецепт якого поширений на сході Німеччини. Секрет його приготування –  в недовареній картоплі (пюре використовувати не рекомендують).

Спробуйте, дійсно незвичайно!

ІНГРАДІЄНТИ:

картопля відварна – 300 г

борошно – 250-300 г

крохмаль – 1 ст. л. (без гірки)

сметана – 1 ст. л.

масло вершкове – 40 г

яйце-  2 шт.

цибуля ріпчаста – 2 шт.

бекон або грудинка – 200 г

зелень петрушки

сіль

перець

молоко (не обов’язково)

ПРИГОТУВАННЯ 

1 Картоплю натерти на дрібній тертці. Для зручності можна терти картоплю трохи недоварену, а тертку змастити олією.

2 Борошно змішати з крохмалем, всипати до картоплі.

3 Додати яйця збиті з сіллю і розтопленим маслом, сметану.

4 Замісити тісто, не надто круте. Залишити полежати 30 хв.

5 Дрібно нарізати цибулю.

6 Подрібнену грудинку або бекон витопити до стану шкварок.

7 На отриманому жиру пасерувати цибулю.

8 Додати подрібнену зелень петрушки, пасерувати – начинка готова.

9 Тісто розкачати в пласт товщиною 1,5 см, викласти начинку, згорнути рулетом. Край рулету склеїти жовтком.

10 Рулет нарізати шматками 5-6 см.

11 Викласти у жаротривку форму і запікати при 200 градусах протягом  30-40 хв., іноді поливаючи молоком. Можна обсмажити рулети з двох сторін на сковороді.

12 Подавати зі сметаною й овочевим салатом.

СМАЧНОГО!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В ЄВРОПІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.