Прокура

ЯКИЙ ХЛІБ ЇДЯТЬ НІМЦІ

ВІДКРИТА ВАКАНСІЯ!!!

СТАВКА EUR/МІС
ЯКИЙ ХЛІБ ЇДЯТЬ НІМЦІ
Хлеб

ЯКИЙ ХЛІБ ЇДЯТЬ НІМЦІ

Відкриваємо Німеччину

Німеччину називають не лише країною пива, а ще й країною, де випікають найбільше сортів хліба.

За статистикою, в цій країні виготовляють близько 300  сортів хліба і 1200 видів різних хлібобулочних виробів на будь – який смак.

А якщо врахувати, що ледь не кожна з майже 15 тисяч пекарень має ще й свої фірмові рецепти, то ця цифра буде ще більшою.

І хоча випікають вироби з борошна різних сортів, істинно німецьким вважають хліб із борошна грубого помолу – сірий або чорний, житній чи з борошна – асорті. 

Відомий чорний хліб  Пумпернікель виготовляють з житнього борошна грубого помелу з включеннями частин неперемеленого зерна (Фолькорнброт). Для надання йому потрібного темного відтінку додають також концентрований сік буряків. Хліб сорту «Пумпернікель» може зберігатися дуже довго. Запечатаний – кілька місяців, в жерстяних банках – до 2 років.

В німецькій булочній можна розгубитися від різноманіття асортименту. Хто хоча б раз у житті куштував німецький хліб, знає його відмінний смак.

Останнім часом хліб, з майстерністю його пекти, переживає в Німеччині справжній ренесанс.  Хліб у цій країні – не просто щоденна їжа, а своєрідне мистецтво. 

Особливо коли йдеться про вироби, які випікають на свята. 

Кожен німець з’їдає за рік близько 85 кг хліба, в той час як жителі інших країн – не більше 65 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ВІКОВІ ЗМІНИ: ВСТАВАТИ ШВИДКО НЕБЕЗПЕЧНО

РОБОТА ОПІКУНКОЮ В НІМЕЧЧИНІ: ЗА ЩО МОЖУТЬ ЗВІЛЬНИТИ

ЗАМОК МОРІЦБУРГ

ОСНОВНІ ОБОВ’ЯЗКИ:

ЗНАННЯ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ОБОВ’ЯЗКОВЕ!

МИ ПРАЦЮЄМО НАПРЯМУ З НІМЕЦЬКИМИ РОБОТОДАВЦЯМИ!

PROCURA — докладно за телефонами:

+38 066 193 76 26 (Viber/Whatsapp)
+38 096 193 76 26
Close Menu

Хочете працювати опікункою в Німеччині?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.