Procura

HERINGSSALAN – САЛАТ З ОСЕЛЕДЦЯ

HERINGSSALAN – САЛАТ З ОСЕЛЕДЦЯ

HERINGSSALAN – САЛАТ З ОСЕЛЕДЦЯ

Heringssalat (cалат з оселедця)  – страва німецької кухні, але вона поширена не лише в Німеччині. Різновиди цього салату можна зустріти в кухнях багатьох західноєвропейских країн, що межують з Північним морем.

Heringssalat  має бути серед інших традиційних страв  на різдвяних столах Німеччини.

ІНГРАДІЄНТИ:

250 грамів солоного оселедця

350 грамів картоплі

350 грамів буряка

2 середніх яблука (приблизно 250 грамів)

1 ст.л. лимонного соку

300 грамів солоних або маринованих огірків

2 середніх цибулини

2 яйця, зварених круто

2 ст.л. майонезу

2 ст.л. натурального йогурту

1 ч.л. гірчиці ( середньої гостроти)

сіль і чорний мелений перець за смаком

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Картоплю й буряк ретельно вимити щіткою, відварити в мундирі. Злити воду, дати овочам вичахнути. Очистити овочі від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
  2. Яблука розрізати на 4 частини, видалити серцевину, нарізати такими ж кубиками і покропити соком лимона.
  3. Цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями або півкільцями.
  4. Огірки нарізати кубиками, філе оселедця – шматочками.
  5. З’єднати майонез, йогурт, гірчицю. Перемішати до однорідності.
  6. Овочі та оселедець скласти у велику миску, посолити і поперчити за смаком. Заправити і перемішати.
  7. Яйця очистити і нарізувати кубиками, додати до салату і ще раз акуратно перемішати.

СМАЧНОГО!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЯКИЙ ХЛІБ ЇДЯТЬ НІМЦІ

СМЕРТЬ ПІДОПІЧНОГО: ЩО РОБИТИ І ЯК РЕАГУВАТИ

ПОЇХАЛА ЗАРОБЛЯТИ, ЩОБ ВРЯТУВАТИ БАТЬКА

Залишити коментар

*Ваш e-mail не буде публікуватися на сайті

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В НІМЕЧЧИНІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.