Прокура

Глінтвейн

ВІДКРИТА ВАКАНСІЯ!!!

СТАВКА EUR/МІС
Глінтвейн

Глінтвейн

Глінтвейн у перекладі з німецької означає «гаряче, палаюче вино».  Слово «глінтвейн» могло утворитися шляхом редукування німецького словосполучення «glühend (er) Wein», і німецьке glühend перетворилося в глінт-.

Цей напій зазвичай готують з червоного вина з додаванням прянощів, цукру, гвоздики і кориці. У глінтвейн іноді додають коньяк, ром, лікер або лимон, але в невеликій кількості — тільки для аромату.

Важливо:

  • Глінтвейн у жодному разі не повинен закипати. Температура має  бути близько 70 градусів. Нагрівати вино слід у вогнетривкому посуді, виключаючи металевий, до тих пір, поки не перестане утворюватися біла піна.

Якщо вино нагріти до більш високої темпеpатуpи, то почнеться інтенсивне випаровування спирту, і у вині з’являться шкідливі для здоров’я домішки.

  • Для глінтвейну використовують, як правило, молоде червоне легке сухе вино з вмістом спирту від 8,5 до 12,5%. Готувати глінтвейн з витриманих вин не слід, це бездарне використання дорогих хороших вин і ознака поганого смаку.
  • Спеції, які ви використовуєте, не повинні бути меленими. Мелені спеції pозчиняються у вині, тому глінтвейн стане каламутним.
  • Глінтвейн потрібно пити гарячим. Найкраще з високих келихів – так він повільніше остигає.

А тепер — рецепти глінтвейну.

Зимовий глінтвейн

Інгредієнти:

— червоне вино — 75 мл
— настій міцного чаю — 100 мл
— цукор — за смаком
— гвоздика і кориця — за смаком

Приготування:

В емальований посуд налити вино, чай, цукор, корицю і гвоздику, нагріти напій і дати якийсь час настоятися. Знову злегка підігріти, якщо глінтвейн охолов, а потім подавати.

Апельсиновий глінтвейн

Інгредієнти:

— червоне вино — 750 мл
— апельсиновий сік — 500 мл
— палички кориці — 2 шт.
— коричневий цукор -125 г
— апельсин — 1 шт.

Приготування:

  1. Зрізати з апельсина цедру, подрібнити її. Апельсин розібрати на дольки.
    2. У великій каструлі змішати вино і свіжовичавлений апельсиновий сік. Додати цукор, палички кориці, апельсин і його цедру.
    3. Каструлю відправити на помірний вогонь і помішувати до розчинення цукру. Не доводячи до кипіння, тримати на слабкому вогні 10-15 хвилин.
    4. Розлити та подавати гарячим.

ОСНОВНІ ОБОВ’ЯЗКИ:

ЗНАННЯ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ОБОВ’ЯЗКОВЕ!

МИ ПРАЦЮЄМО НАПРЯМУ З НІМЕЦЬКИМИ РОБОТОДАВЦЯМИ!

PROCURA — докладно за телефонами:

+38 066 193 76 26 (Viber/Whatsapp)
+38 096 193 76 26
Закрыть меню