Procura

Буберт

Буберт

Буберт

Ті, хто впевнені, що буберт – це звичайна манна каша, глибоко помиляються. Це абсолютно самостійна страва, яка в різних варіаціях зустрічається в німецькій та прибалтійській національних кухнях.

Від молочної каші з манки буберт принципово відрізняється і набором продуктів, і технологією приготування. Є, звичайно, і спільне у цих двох страв, а саме: молоко й манка, які використовують в якості основи для приготування. Але це, мабуть, і всі збіги.

Процес приготування буберта нескладний, але вимагає від господині уважності й терпіння.

Інградієнти:

Манна крупа – 60 г

Молоко – 300 мл

Цукор – 30 г

Ванільний цукор – 1 ч л

Яйця – 2 шт

🔸Відокремити жовтки від білків, жовтки з’єднати зі звичайним та ванільним цукром і розтерти.

🔸Білки збити в круту піну.

🔸В гаряче молоко додати манну крупу, варити до загустіння.

🔸Додати жовтки і ретельно розмішати. Проварити.

🔸Потім додати збиті білки і проварити.

🔸Остудити, розкласти по порціях і залити соусом або рідким варенням.

🔸Для соусу в журавлинному соці розчинити цукор, довести до кипіння і додати крохмаль, розчинений у воді. Довести до кипіння і проварити хвилину.

Як готувати буберт під журавлиним соусом – дивіться у відео  за цим посиланням                                                            https://www.youtube.com/watch?v=VimNwAlXEIc

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В НІМЕЧЧИНІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.