Procura

Брецель

Брецель

Брецель

За легендою, колись ченці, бажаючи віддячити Творцеві за хліб насущний, випекли хліб, надавши йому форми рук, схрещених на грудях в молитві. Так з’явився перший крендель. У південній Німеччині популярний солоний різновид кренделя –

БРЕЦЕЛЬ

Брецель – (нім. Brezel) – одна з традиційних закусок до пива й ковбасок. Це крендель з крупною сіллю, іноді з сиром або маслом, діаметром близько 10-15 см, особливої форми (кажуть, через нього тричі можна побачити сонце). Брецель, з початку XIV століття і до сьогодні, є в Німеччині емблемою пекарів.

 Особливістю приготування брецелів є те, що їх спочатку обварюють в окропі з содою, а потім випікають. Докладніше про це з рецептом приготування – далі у відео.

https://www.youtube.com/watch?v=92c2RlwImmw

 

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В НІМЕЧЧИНІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.