Procura

Айсбайн або свиняча рулька

Айсбайн або свиняча рулька

Айсбайн або свиняча рулька

Улюблена страва Штірліца має загадкову назву айсбайн, що в перекладі з німецької означає «крижана кістка». Проте в запеченій свинячій рульці з капустою, картоплею і пивом немає і натяку на лід. Просто колись давно німецькі діти з кісток рульки робили собі ковзани.

Класичну, всім відому свинячу рульку німці готують  у пиві. В залежності від уподобань її можна або запікати в духовці, або тушкувати на повільному вогні. Процес приготування рульки досить простий, але вимагає тривалого часу.

ПІДГОТОВКА 

Попередньо рульку готують – видаляють щетину і ретельно миють поверхню. Потім повністю занурюють в каструлю з солоною водою і залишають на добу. Для середньої рульки концентрація солі – в межах  300 грамів на каструлю.

 ПРИГОТУВАННЯ

Після настоювання рульку кладуть в каструлю і заливають пивом, в яке додають нарізані цибулю і моркву. Тушкувати необхідно із закритою кришкою близько трьох годин, додаючи окріп, якщо пиво все випарується.

ПОДАЮТЬ страву з тушкованою капустою, запеченою картоплею, гірчицею та хроном.

СМАЧНОГО! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЩО ЇДЯТЬ НА СНІДАНОК В НІМЕЧЧИНІ

ЯКІ ВОНИ, НІМЦІ ?

ОПІКУНЦІ: ЯК ЗМІНИТИ ПІДГУЗОК ЛЕЖАЧОМУ

#cиделка #опекунка #доглядальниця#роботавНімеччині #уходзапрестарелыми #опека#работавЕвропе

Закрити меню

ХОЧЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ОПІКУНКОЮ В НІМЕЧЧИНІ?
Залиште свій номер – і ми зв’яжемося з Вами.